Over ons

Livingfurn is al sinds 1998 groothandel op het gebied van meubelen voor binnen en buiten. Een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in handgemaakte teakmeubelen, dat gedreven wordt door enthousiasme en passie voor het product. Producten met een unieke eigen uitstraling meestal gemaakt in Azië. Dankzij eigen producties en nauwe samenwerking met fabrikanten, is Livingfurn betrokken van inkoop tot levering. Hierdoor beschikt Livingfurn over hoge kwaliteit teak- en lifestylemeubelen met al ruim 17 jaar ervaring.

Livingfurn blijft zich ontwikkelen en onderscheidt zich door vernieuwende en unieke items. Met een showroom van ruim 5000m² kunt u als klant inspiratie opdoen en uw hart ophalen aan de enorme keuze aan kasten, tafels en woondecoratie. Door middel van ingerichte sfeerkamers wordt de grote collectie getoond, ieder met een eigen woonstijl.

Onder het genot van een kop koffie of thee, kijken we samen naar uw wensen en wordt u persoonlijk geholpen. Kom langs in onze showroom en ervaar Livingfurn.